lill-lördag


En känsla av att jag står still och stampar i lera som aldrig riktigt vill försvinna. Nu till sommaren var det menat att slänga studentmössan mot den blå himlen och känna känslan; fyfan vad jag är bra.
Men den får vänta flera år till. Har ingen motivation till att göra klart skolan, finns ingen kraft över till att orka öppna mina ögon och studera den jävulskt långa : göra klart listan.
Har varit hemma nu i två veckor snart tre. Fortfandee lika omontiverad. Vet att studenten faller sig längre bort ifrån mig. Men jag tänkter inte pressa mig igen. Jag har lärt mig nu hur det blir med mig. Jag kan inte köra över mig nå mer. Även fast kravbergen är höga och man borde ekar i huvudet. Jag måste lysta till mina egna krafter.
Vad ska jag med studenten till om jag endå inte mår bra. Det är skönt att ha föräldrar som stöttar.
Skolan passar inte alla och jag är en utav dom.
Melwin ligger på min rumpa och solen skiner in igenom fönstret. Vi ska ut på en promenad. Wilda kurrar och putar på rumpan hela tiden, hon är brustig. Stackars Melwin förstår ingenting han bara tittar på henne konstigt.
Hon går runt husknutarna och brölar som en ko. Men hon verkar inte få något napp. Kristoffer tycker vi beter oss lika. Elakt.
Han får väl stå för Melwins betende, oförstående och otroligt söt.
Livet består alltså mest utav träning, jobb och utebliven skolgång. Men som sagt möte på tisdag. Då får vi se hur planeran ska göras.
Glad över mina kära.
Kanske har våren kommit!


Torsdag, en mycket fin torsdag.

Det gäller att trycka bort dom tankar som säger att man är dålig. Det är inte alls sant. Personen i fråga är inte bättre bara mer passande i spelets gång.
Jag borde ut i solen nu och känna av massa energi. Jobbpasset tog lite musten ur mig och jag laddar om batterierna med ett fusk som kallas kaffe. Lovade Melwin idag att vi skulle ta en promenad i solen, därför ska han även få det.
Blev lite ensam, lite kall och lite bitter. Men det är nog mest för att jag vaknade precis och kroppen ömmar. Och huset står faktistk ekandetomt. Förutom jag med djuren och alla tusen råttor i väggarna. 
I sånt här väder längtar jag efter skidsemester med nära och kära. Ajajaj, det får göra lite ont i bröstet. Det är okej. Vissa dagar är man skörare än andra. Så fort jag reser mig upp och ut i vädret försvinner onda tankar.
Träningvärk i kroppen idag och det njuter jag av. Gillar inte att lovets dagar snart är slut. Jag fårse till att njuta riktigt av helgen då det är mina lediga dagar.
Men jag trivs inte att vara ledig. Gillar att jobba men inte att gå i skolan. Men så är det väl med alla. Men jag ska klara av den där förbannande jävla kuk skolan tillslut jag också. Så jag sedan kan elda upp allt som heter slutbetyg, krav och studentmössa. Sen ska jag printa ut vartendaste ansikte som jag hatar och spotta lite. Skönt.
Men än är inte friheten här. Än är det en jävla brant backe uppför.

Mina favorit råvaror börjar försvinna ur skafferiet. Skulle egentligen ha haft kraften till att fylla på. Men kroppen gick istället och la sig i sängen med en hund mellanbena. Är lite arg på kroppen nu i efterhand. Fast Snälla pappa skulle nog svänga förbi efter jobbet. Ska nog ut och testa cykel idag upp på staden. Ska bli intressant att komma fram dysvättig till frisören och hår nerdränkt i mjöl. Men mamma sa att det var deras jobb att tvätta hår. Men kanske inte så här extremt smutsit?
Men så får det bli. Hatar att tvätta mitt hår därför gör jag det heller aldrig. I undantag får min karl se mig i duschen. Men oandra sidan om jag duschade hela tiden skulle han inte uppskatta det lika mycket. Eller bli chockad när jag väl är ren. jaja, märker att jag låter äcklig. Men då får jag väl helt enkelt vara det. Men mina vänner säger att jag alltid luktar rosor och håret aldrig ser fettut. Och jag litar faktistk på dom. ÄVen fast dom kanske gör vitalögner. Då gillar jag vitalögner. Dom får mig nämligen att undvida duschen.

Jag har faktiskt bestämt mig att när jag flytter hemifrån ska jag bli så där renlig. Duscha varje dag. Tvätta mina kläder i tid och inte vända strumpor utoin, osv. Undra ifall jag kommer bli besviken på mig själv eller fall jag når upp tilll mina förväntningar.
Ja, nu var det extremt starka kaffet uppdrucket. Inte för att det hade en minstaste trevlig smak. Men jag behövde det. Snart kommer julia och kajsa hem. Det är påtiden tycker jag. Ska försöka boka in oss tre samtidigt. Dom är bra på att träffas. Jag är dålig på att umgås. Det ska jag också bli bättre på när jag flyttar hemifrån, jag lovar mig själv och er det.
Nu ska jag resa på mig packa väskan tugga tuggumi och dricka saft. För att sedan knyta skonra leta på cykeln pumpa däcken och rasta Melwin. Tack för en mycket fint väder med trevliga kunder och bra arbetskolegor.



Amen

RSS 2.0