Idag är en bra dag och kroppen lever!

Hela morgonen har jag dansat åt beyonce single ladies så nu har jag skakat igång rumpan ordentligt! Helt galet kul att dansa till, vem ställer upp med mig med den dansen till dansensdag nästa år ? Ida o julia kanske? ;)
tror jag ska röjja loss lite till i underkläder och klackskor innan jag ger mig på disken nere och alla dammråttar i huset.
har till fyra på mig så kan ta de lilla lugna med det. Tycker att emelie ska få semester ett tag nu från skolan så vi kan börja dansa. 
Gillar mitt dansrum, röjjer undan allt och ställer speglar längst fönstret. Dock ramlar krukorna ner men de gör inget när man är själv hemma.

på julias beställning



bara för att han har mina fotogener.  Sugen på nått riktigt rolit i helgen. Kan inte någon hyra nås så man kan dansa sönder sig?
Ida, vi kör på kort kort i helgen också ? ;). Dock  har jag stort sår på knät, som jag inte vet hur den kom dit. men lite fondation så är knät som nytt igen. Vi två har du jämt flyt. Synd dock att man inte har fyllt 18. men den turen kommer nog snart till också. Då blir det brassa runt med volvo caben (förhoppningsvis). Ska muta pappa lite. Och lägga nån peng. Han kunde då se mig o chihuanhuan åkandes i den. Så fick jag själv välja fall jag ville ha edwin med mig eller inte ^^.
Tycker det ska vara helg idag, men vist är det torsdag?. tror det får ner o kolla på södran sen. Nu när man är långledig så glömmer man dagarna. Då jag väljer helt själv vad som ska göras kommande dag. Fick papper igen från vintersol åker den 15 juni. Samtidigt som Hakim! yey! Vet inte hur jag ska klara mig utan Melwin. Kommer nog dö när jag ligger själv i sängen och ingen hund i famnen. Tänker inte visa mig svagryggad då edwin har lämnat mig massa gånger. Så honom klarar jag mig fint utan. Kommer nog bli tungt det också. Så Ida får jag ta med i väskan. Så kan hon ligga bakfull på stranden på dagarna medans jag tränar.  Men nästa sommar kanske vi kan åka utomlands ?
Borde städa mitt rum också med det vet jag inte om jag orkar.
Fårse hur de blir med det.
Nu ska jag skaka rumpa lite till sen blire skaka rumpa med skurborste!

puss på er!

RSS 2.0