Stress och vitmålade väggar med buss stolar på

Ja då är man tillbaka på sjukhuset igen då som så många gånger förr. Denna gång är jag själv uppe här. Det känns lite konstigt att dela denna droppstund med mig själv. Men det blir vad man gör det till. Kan ju sitta här och blogga ialf i tånorsrummet så jag klagar inte.
Gudars vad det är svårt att komma av o på bussen med snowboard och sidoväska som väger ton och handväska på köpet med matsäck. Hjälper inte heller att min snowboard satt fast i en barnvagn så buss fick stå o vänta på mig i några minuter. Jag ska alltid göra dom bästa entréerna. Någon lär väl ta den rollen i vårat morderna samhälle. Köpte fyra helt otroligt bra böcker, som jag nu ska plöjja igenom på resan. synd nog blir jag åksjuk efter några sidor. Men jag ska kämpa på en då. Omslagen är helt fantastiska, och det är de som gör att jag faller för böckerna.
Dom handlar bara om massa våldtäckter och föräldrar som ger sig på sina barn. Jag har redan läst ett kapitell och jag är helt inne. och förbryllad hur en fader kan göra med sin sån. Det som gör det ändå mer intressant och rysande på samma gång är att den är san.
Ska bli väldigt roligt att åka snowboard har inte gjort det sen förra året! förse om jag har tappat tekniken helt eller fall kommer ner för backen levande. Ska ta väl hand om emmas snowboard och pussa den godnatt. Den kommer nog få det bra med mig.  känner mig lite yr i huvudet men orkar inte att få piverkningen att ja gska svima o ha mig. Får proppa i mig godis så hålle rja gmig nog på fötterna, gör det samma om jag svimmar sittandes ser det bara ut som jag sover . Och det behöver inte bli så stor grejj av det hela.
Utmärkt.
Men nu ska jag lägga ner mitt skrivande, så åter kommer jag om några dagar en vecka eller så . förse hur länge han står ut med mig.
Hade så bra allisammans.
Sup lungt och använd kondom.
tjoo

Iskallt och snöhalka

nu är det bara 45 dagar kvar tills edwin kommer hem!  Hoppas på att jag ska kunna åka upp dit på lovet men fårse hur det blir, han kanske jobbar för mycket för det. Och kanske inte blir så himla roligt att sitta själv i en stuga 11-23 dagarna i enda. Då är det nog lika bra att stanna hemma. Eller så kan ju ida åka upp med mig och ragga upp någon snygging där som hon kan vara med när jag ska vara med Edwin.
En hel skoldag idag dock ingen dans pågrund av extrem huvudvärk som jag haft i några dagar nu, vet inte varför heller. Edwinmigrän kanske. Ida har pms just nu men hon ska nog vara glad i vissa stunder ialf. VI kan alltid få varandra glada.
Eller så får jag åka till henne och trycka i na massa advokado så det blir bättre (ska tydligen lindra med det).
Är så grymt sugen på en speciell godis med vet inte vad den heter, tror jag ska gå till ica i morgon och köpa det 3 för 10 man lär ju passa på då ^^.  Från 2 dagar till 21 dagar till 45 dagar blir rätt mycket ensamhet.  Är väldigt ovan att vara ensam i sängen om kvällarna. Men har skjalen runt midjan och nallen i famnen så ska nog klara det här.  Men kallt och ensamt blir det, ida får nog dela med sig av sin sängplats kan vi dela ensamheten med varandra (ialf dom gånger sängen är ledig hos henne). 
Pappa och mamma sa att jag får sova i skarven hos dom fall jag blir förensam. Vilket jag jämnt gjorde förut. Bäddade mamma upp med kuddar som skyddsvägg så inte jag och emelie skulle sparka sönder henne. Det var på den tiden då man var ung o vild. Nu ligger jag som en dödfisk när jag sover och bäddningen ser precis lika dan ut efter en natts sömn som när jag kröp ner.  Bara edwin som stökar till sängen.
Dammråttorna är rätt stora nu, så jag borde suga upp dom innan dom blir levande.  Jag som tycker det är obehaglit med dörrar när man ska sova har självklart fyra dörrar på mitt rum. Så då måste man snegla försiktigt med kinesögon över axeln för att se fall det kommer någon mördare ifrån dörrarna. Allitd lika hemskt.
Så tycker man att man ser något, så då måste man ligga helt plixt stilla under täcket och inte röra sig en millimeter för då blir man dödad. och Andas får man verkligen inte göra. Sen när man har legat så ett tag och man har skickat iväg dödsms till alla man älskar så kan man äntligen somna.
Förstår inte varför man ska bli så himla rädd, det är ju helt onödigt när det ändå som spökar i väggarna är våra råttor.
Men nu ska jag vara en tapperriddare i två månader och fäxtas själv mot alla tjuvar och banditer som kan tänkas sig att komma ut ifrån gaderoben.
 Idag hade jag mer flyt och har skivit rätt mycket ser jag nu. Jag borde egentligen hämta samhällsboken och plugga till provet. Men jag skjuter upp det som jag alltid gör och tar det i sista minuten. (blir ju billigast så) höhö.
nä nu ska jag faktist vara social på msn igen.
och jag tar mig i nackskinnet och släpar mig till skolan imorgon också, sedär ja. framsteg!

tjoohejjjss


öppen för förslag


ingen skola idag, ingen skola igår, ingen skola förra veckan.  Imorgon ska jag gå dit om mina leder vill samarbeta med mig. Nu blir jag ensam i två månader kanske börjar blogga mer då.  Kan ju hoppas att jag får ur mig skiten lite bättre då.
Haft konstig känsla imagen hela dagen den har inte lagt sig än heller.
Ser framimot sommaren ialf fall det blir som det sägs, en friggebod på gården som jag får flytta in till. Inga mer tassande tår över golvet rädd för att husetsägare ska vakna.  Då ska jag mitt i natten upp och dansa med musiken på högsta volym.  Och fullfölja mina dansanfall.  Men skomakarens barn får gå barfota, och min pappa är snickare så han kanske kommer på andra tankar i sommar, hoppas inte!
Vore så himla skönt att få något eget. 
känner behovet av att skriva men ändå så blir jag utan ord. Rätt irreterande.  Helgen tillbringade jag med edwin och besökte nås på lördagskvällen. Det var helt okej men jag var mest mitt i mig själv även fast folk runt mig pratade till mig. Är väl inte stabil nog för att vara social.  Fårse vad som händer i helgen ska ivilketfall övningsköra efter som det blev inställt sist på grund av "ovädret". Lika bara att ställa in så man kan lugna mammas redan  oroliga hjärta.
Djuren lever än. Även fast jag känner att jag inte skänker dom den tid dom behöver. Blir annat i sommar då jag ska bygga en utomhus pool åt dom så kan du ligga där och glassa i solen. Fast o andra sidan sköldpaddor behöver nog inte så mycket uppmerksamhet. Räcker med en lysande lampa och torkade räkor så blir dom lyckliga. 
Men ska nog bli tillökning i djuraskaran senare, kanin till sommaren.  Har då något o se framimot allt bra verkar hända till sommaren.  Men så är det väl alltid. nu är det bara mörkt, mörkt och kallt. Nog för att man kan åka snowboard, men det gör jag ju aldrig . Tyvärr.
usch skriver helt dött idag, vet inte varför. jag är nog rätt död. vet ingenting vad jag vill. Och vet inte ens om jag kommer dela min säng med någon igen. Men tiden visar väl allt.
var nyss med ida till borlänge i ett försök att få en mobiltelefon av nå donken erbjudande. Dock fanns det ingen. så fick bara känna mig dum och tjock . Och han hälsa till oss att vi fick fortsätta äta vidare bara.
Hittade inget i Borlänge heller, tycker det inte finns någe fint lägre bara konstiga färg mixtrar som inte passar ihop. Men det är väl någon som gillar det efter som det säljs dyrt i butikerna.
Jag borde försöka läsa ut boken till imorgon som ska diskuteras. men jag skjuter upp det lite till , varför inte ?.  Det är ju så mysigt att ha skoluppgifter växandes på en hög brevidsängen . Bli välkommnad av det när den nya underbara dagen börjar!
Har inte dammsugat, eller dammat än. Jag är äcklig.  Har dock bäddat rent i sängen och det är där jag är mesta tiden när jag är på mitt rum. Där och i gaderoben.  Nej nu ska jag sluta skriva.
Tomt utan ida skrivandes på msn, hon brukade alltid vara online förut. innan hon flyttade till den stora staden. Håller tummarna på att komunen godtar internetgrejjen, så hon blir social på nätterna också. 
två jävla månader. Tiden kommer gå långsamt.
men jag överlever väl, hoppas jag.
ida får vaka över mig lite då och då. så ska det nog fixas.
tjooo

RSS 2.0