Tisdag


Godkväll. Solen skiner fortfarande in igenom mitt fönster. Mysigt.
Bäddad ner mig tidigt ikväll, det var längesen sist. Blir nog lätt så när det är ljust ute hela dygnet. skickade iväg ett sms till 118100 för att få svar på mina funderingar. Iefterhand ser jag att jag skrev frågorna så att jag visste vad jag skulle få för svar. Tvivlar väl på att dom har nå mirakelsvar men man kan alltid hoppas.
Nu är det nedräkning till jag åker till Samos med korres familj. Ska bli mycket spännande och mysigt. Få se hur jag klarar mig utan mína bebisar; Melwin och Arthur.
Blir att stiga upp klockan fem imorgon också för att skaka kroppen till liv och sedan cykla iväg till arbetspasset. Snart är det Midsommar. Konstigt hur tidien går fort. Kändes som nyss jag var på Djurö med underbara Lovisa. Men på fredag är det ettårsen. Kusligt att man blir äldre. Eller kanske bara skönt.
LIgger nu i sängen och väntar på att korre o Melwin ska komma hemifrån skogen. Det dröjer nog inte så länge till. Men rädd för att jag hinner somna innan.
Har välkommnat mina fantastiska prickar igen (rivit dom hårt och elakt). Va över ett årsen sist så jag ska väl vara tacksam att dom hållt sig borta så pass länge ändå. Undra vad de bror på denna gång. Min kropp reagerar alltid så konstigt.
Kanske ska skriva ut ett utkast i mailen var längesen jag gjorde det sist. Skriver så sällan nuförtiden. Brukar göra det lite tyst i mitt huvud, göra poetiska meningar men sen kommer jag inte för att skriva ner dom. Men ska nog försöka sparka in det i vardagen igen. Känner att man behöver det.
För att sedan gå tillbaka och minnas, förstå att jag inte är så knäpp som jag verkar.
Tycker om djur dom älskar en för energin inget annat.

Här om dagen mötte jag en människa jag inte mött sen jag var liten tonåring (snart från ton till io). Skalet hade inte förändrats även fast tiden och livet har förändrats drastiskt. Strax därefter vi sa Hejdå, jag med ett bultande flickehjärta så insjuknade jag. vore spännande att hälsa på sig då hur vardagen såg ut då.

Nu ska jag sluta mina ögon o somna in.
Hoppas ni har haft en bra dag!
Tänker på er mina vänner i vardagens alla upptåg.

Stockholm på måndag öppen förförslag. Kram

Måndag och föräldrar är rika!


Då var det måndag igen, helgensarbetspass är avklarat som jag gruvade mig. NU är även morgonpasset klart och efter torsdag är jag "långledig" tre dagar!!!.
Tänkte jag skulle presentera min nyinkomling till familjen, men jag har ännu inget fotto på datorn. Men jag ska slänga upp det någon annan dag. Han heter Arthur och är en kanin! Nu ska jag sätta på mig träningkläderna och ut o vandra med Melwin. Sen upp till faluin för att sätta dit tandställningen igen, Den har redan lossnat efter en vecka, Katastrof!

Amen

syreberikat väder


Godmiddag världen.
Har varit en otrolig dålig uppdatering på sistonde. Kan vara för att jag vill skapa mig en egen hemsida inte längre befinna mig på en blogg. Men har inte tagit mig tiden till att försöka mig på det, känner att jag måste veta exakt vad den ska handla om innan jag startar något.
Precis varit ute på min morgonpromenad. Börjat ränka ner timmarna till jobbet. Hoppas stängningen får fort och kunderna är trevliga. Igår var jag på brukshundklubben igen med Melwin, både han och jag verkar tycka det är lika roligt. Så idag är han trött. Ligger nu bredvid mig på kökssoffan och sover tungt. Snart ska han också få frukost.
Lite uppdatering över hur livet ser ut. Har ganska nyss hoppas av skolan för tredje gången gillt, kanske. Jag som person passar inte där det ger med alldelens för mycket ångest o panik som jag inte kan klara av att hantera.
Så jag klev av. Visst kändes som ett misslyckande när min årskull sjöng för glatta livet: FY FAN VAD VI ÄR BRA!
Men andra vägar är också bra. Så nu känns det bättre. Men under den veckan pratade all media om att studenten är den bästa händelsen i livet.
Men jag vet inte om jag kan hålla med, hög mängd alkohol intag och vakna upp bakfull låter inte som någon höjdare. Däremot friiheten förstår jag är fantastisk. För den känner jag nu när jag klev av skolan.

Varit en jobbig natt med mycket värk. Men kroppen känns bättre nu och det är skönt. Längtar till Samos, varma kvällar och lätta springande fötter.
Bara 18 dagar kvar sen åker vi.
Träningen har inte varit så aktiv, besöker inte Må bättre så ofta, kanske dumt att säga bortförklaringen att jag jobbat för mycket. Men när jag kommer hem sent eller jobbar mornar är jag så trött när jag kommer hem.
Jag vill gå på pass med ledare men då ska jag självklart jobba. Morgonpromenader har blivit det som är flitigast.


kökssoffehäng!

Nej nu ska jag hoppa in i duschen klä på mig o göra matlåda.
Hoppas det är bra med er, kram


RSS 2.0