Trötthetens lördag

Nu sitter jag här framför datorn och skjuter upp städandet i ett försök att verka upptagen.
Edwin jobbar
Ida shoppar
Julia ska på middag
Emma har fullt upp med krogbesök
Tetta är nog med Simon
Elina sitter här endast

borde resa på mitt arsel och börja städa mitt rum innan dammet börja äta upp mig inifrån. Men har jag skjutit upp det i veckor kan det lika gärna få växa lite till.  Ska senare idag övningsköra om inte mamma ställer inte för "ovädret". Hoppas inte.  Snart är det skola igen då och en hel vecka ska göras,  och jag ska gnälla på min engelskalärare vägrar att ha 54 glosor varje fredag funkar inte för mig. Jag har viktigare saker att göra än att bränna in onädiga ord i hjärnan, suck.
Känns så gammaldags med glosor, vi som lever i ett så mordernt samhälle kan inte lärarna mordernisera sig lite också ?
Skött träningen på gymmet även fast min biffparner låg hemma och trodde hon var magsjuk (latheten som slår imot) men jag ska inte säga något . ska tro på dina löngner ida. 
sovit skit dåligt inatt vaknat varje sekund och trott att jag ska spy , inbillning så klart men hemskt endå.
Vägrar att bli magsjuk, tänker fan svälja det fall maten försöker komma upp i ren protest.  Fårse när ida får komma tillbaka till stan efter vårat "helghyss" hoppas det blir snart.
Kanske blir bio ikväll med flickorna som är helt upptagna nu jag ska försöka överleva tilldess. Jag har ingen energi alls till att städa. Sköldpaddorna fick rent oss sig ialf så har ju bara två till akvarium att städa (wiho).
Dagar som denna önskar man att man bara kunde dra täcket överhuvudet och bara somna om och vakna när det känns bättre. 
Ska nog möblera om också, men har ingen insperation till hur det ska se ut. Har fyra dörrar på mitt rum så ganska svårt att varigera sig vart man ställer sängen.
Har ingen musik att dansa loss till samtidigt som jag städar så då blir det ännu tråkigare än vad det redan är, märker hur positiv jag är.
Nu ska jag nog bege mig till rummet och försöka städa. ¨
hejsvejs


dom sju dvärgarna, och jag är butter

att designa bloggen var inget för mig dom fula bilderna ovanför får vara kvar,.kan dom inte bara gör något så eneklt som :  Tag bort bild , lägg till nybild. nix pix det ska vara så invecklat att man ska ha bild program o vettegudarna mer.

borde väl hålla mig till blogg,sport kanske. Fårse hur det blir jag skriver ändå inte mycket på bloggen. Men kanske ska bli ändring på det. Inte varit i skolan på två dagar ont i halsen och allmänt trött på att gå dit ( och jag vet att jag inte ska klaga då jag varit hemma hur mycket som helst) Men det spelar ingen roll hur mycket jag än gnussar ner mig i mina skrynkliga lakan och riktigt vilar så är jag ändå trött. Skolan och uppgifter slår mig med en hammare i huvudet och ger sig inte med att befäla mig att stiga upp och sköta skolan.
jag vet att jag ska göra det någon dag men just nu drar jag täcket överhuvudet och ränkar får och försöker somna om. Min käraste katt har nyligen gått bort, jag höll henne i famnen enda tills hennes hjärta slutade slå.  Det kommer bli väldigt konstigt att inte ha henne springandes efter mig i sommar. Känns som om hon finns kvar, och det är helt otroligt att ett djurvarelse kan betyda så mycket.
Men livet gåt tyvärr vidare även fast inte kläder luktar kattpiss längre eller hårar.
Älskling är i Norge igen och hoppas att han åter vänder hem , så han inte får något återfall och stanna enda tills í Maj. Då får Daniel och ida räkna med en tredje som ska dela  på sängen.  Har försökt att komma på någon smart lösning på mitt skolproblem, och jag vet helt klart att jag är inte den enda eleven som är skoltrött. Så några tips lär väl de finnas.
Måste komma på något bra så jag blir motiverad att gå dit, och stanna där en hel dag.

Föresten så har jag bestämt att bli frisk. Inga mer ledproblem och det vore underbart. sen ska jag inte vara rädd för att prata om det ska kunna gå med ett blakat "jag är sjuk" utan att folk ska titta snett på mig. Har fått för mig att om jag berättar om det så tror folk att jag skryter och tycker min sjukdom är en fördel.
Hur kan jag ens fåfö mig något så dumt ?
för vem skulle det vara en fördel. Inte för min del ialf.  Tiden går så sjukt fort och det känns som om det var igår jag blev stilla sittandes och gav upp alla mina idrottsdrömmar men det är mer än 3 årsen.  Och det känns att man har blivit äldre med det.
Isommar hoppas jag på teneriffa igen! ska bli så underbart att få åka dit och hoppas innerligt att Hakim kommer dit samtidigt inte träffat han på snart 2 år.. Äckligt hur tiden springer förbi oss.
snart kommer man vara surfittat  självsom sitter där och tittar snett på alla ungdomar som super ( och är så där överdrivet jävla snygga och smala). och vara helt upptagen i sina egnaproblem och tycka synd om sig själv måsten att man helt glömmer bort att man borde börja leva igen.

Ålderkris har man fått också, blir 17 nu på torsdag och det är ju ingen ålder men känns som om hela livet har gått när det inte ens har börjat än.  Inte önskat mig något och räknar inte timmarna då man ligger alldelens spänd i sängen och lyssnar på när dom stökar i köket , och när dom ska snart gå upp för trappen. Varför låtas man sova egentligen? vad är det för farligt med att visa att man är vaken. 

Ja nu ska jag sluta älta oväsentligheter. Och ska göra det tyst i mitt huvud istället.

Hoppas att jag tar mig till skolan imorgon, någon får gärna komma och dra mig dit.

tjohejs

RSS 2.0