kom nu solen!




stök, stök o stök. Men nu är skrubben färdigmålad. okej, fönstret ska lyftas ur och målas om. Men det får pappa göra senare. Nu orkar jag inte. Har precis städat klart mitt rum och burit ner alla målaburkar med penslar.
Man skymtar faktist mitt golv nu. 
Imorgon blir det grillning, hoppas på fint väder så det blir riktigt mysigt! Kanske lägenhet till juli för pojken min, om det inte hittas någon bättre. Granne med rikard blir han då.  Nu ska det blir städat åt vattendjuren också. Har skjutit upp det nu en vecka så nu skare ske.  Ska nog ta och bädda rent i sängen också, melwin använder det som matförråd, Mindre mysigt.
va alldelens tom på ord märkte jag, så blir ett rätt onödigt inlägg. men var längesen jag bloggade så kände att de var dags medans jag var själv. Dock dök Edwin upp nu, varit o handlat tills imorgon. Jag stannade hemma och vilade fötterna och blockade på golvet istället. Redan varit på staden och knatat. Känns som om jag har gått flera mil , fötterna vill nog ta semester för ett tag nu. Men det vill inte jag. Så dom får lida. Nu är det inte långt kvar till jag drar iväg utomlands. UNDERBART!
Tre veckor kommer nog gå fort. Så jag hinnder nog inte dö av saknad, hoppas jag. Visar sig. Tänker då komma hem som en neger har jag bestämt. Så gäller och ligga o pressa när man får ledigt! Har ju inköpt mig en ny bikini som ska glassas i och bli förstörd av saltvattnet. Men dom är ju till för att användas så.  Tror jag ska lägga mig i sängen nu en stund och bara andas och vänta på att akvariumet ska tömmas, sen skare rensas på botten och fyllas upp. Jag ska nog orka med detta också.
Ganska konstigt, jag har fullt upp hela tiden även fast jag inte har någon skola. Jag får ta semester snart så jag kan ligga o vila hela dagarna. Bestämmer jag dagen innan att nu ska jag ligga kvar i sängen hela dagen vaknar jag ändå vi sextiden och går upp. Edwin lyckas få mig att ligga kvar en stund till (men smyger upp med melwin en stund ändå). han märker ändå inget han är så död på morgonen. Han slipper bara en kissfläck på ett ut av sina klädplagg som ligger på golvet. Ligger blöta toalettpappersklumpar över mattorna. Han är fortfarande itne rumsren. Mamma tror att han aldrig kommer bli det. Men det tar nog sin tid bara. Så länge vi är hemma känns det lugnare. Än när han börjar kissa på fin mattorna för flera tusen hos någon annan. Då känner jag då för att skära bort pillisnoppen.

Men nu ska jag gå och hälsa på edwin, och sen ta en siesta i sängen.
så syns vi imorgon!
puss

doft av nymålat!


målade bort alla fula fläckar av ingrott smuts
Hela min gaderob är på min soffa
och allt är så stökigt, men jag trivs i allt de


Melwin luktar bajs i munnen efter ha legat och tuggat på sitt grisöra
medans jag stod på knä i gaderoben och andades in stark målafärg och blev yr
Målade över den snorgröna färgen som varit där i alla våra dar

man har kunnat skymtat färgen mellan mattfransarna
men nu ska mattorna slängas ut och inga fler gulafäckar ska spillas där
men han hittar nog nått annat mysigt hörn att lyfta benet imot (tyvärr)


Grått skinande och rent nu är det bara väggarna som ska målas
men inte idag, inte än sa pappa
en sak itaget och jag vet att jag är så igasen jämt
men en trogen gammal snickares ord stämmer alltid

undra fall jag ska ta någon grotesk färg eller en vanlig vit
melwin har bitit sönder min grodtvättsvamp så hans fötter ligger utspridda i min säng
men det gör nog inget, kanske för mamma

Städat hela huset och tvättat alla våra kläder
näst sista tvätten är i maskinen
och jag tycker om att hänga kläder som är störra än mina
som täcker upp hela tvättstället
medans mina bara gör det halvfullt

sen ska jag och melwin ut och testa nya sjumeterskopplet
fint väder blev det till kvällen och jag har övningskört
längesen jag var ute på vägen med något mindre blåsigare än moppen
vi åkte till kloster igår med den, kände mig modig när jag åkte på grusväg i 40
(dock kunde jag gasat)
men det vågade jag inte, rädd för att sladda till
hederlig asfalt, det gillar vi
synd är det att inte melwin kan åka i moppen vågar inte köra i honom i sisten
lär han få panik
och inte vill jag ha honom sittandes i knät och plötsligt får han försig att hoppa ur
så får jag en plattchihuhua i sängen till kvällen
vore mindre roligt

kanske får jag inte vänta så länge med väggarna
pappa kom nyss upp med trimmen och sa att han hade nog väggfärg ute i boden
imorgon kanske det blir helklart
då kanske man ska ta sig en bok och lägga sig där på hyllan
som jag jämt gjorde när jag var liten
för där inne i hörnet där fanns jag inte
jag var nog tillomä osynlig


inge mer moppe åkande på ett tag nu
har fått nackproblem och kan inte titta till vänster

och edwin kan inte komma upp på moppen efter att han sträckt ljumsken
så vi låter nog den vila ett tag nu och går över till fötterna
eller kanske cykeln
ska nog ut och lära melwin springa bredvid cykeln
men har inte fattat modet än efter ett misslyckande
men det ska nog gå, någon gång

nu måste jag ut och hänga tvätten


har lyssnat på lars hela dagen älskar att ha honom i högtalarna
alla sysslor går så mycket enklare då

GOD KVÄLL OCH NJUT AV SOLEN!


Ge mig dunderkur till kroppen!

blivit tomt igen på ord. Trist.  iofs har jag inte gett mig tiden till att sitta här och skriva. Men nu hoppar jag över min kvällsrunda och spenderar minutrerna här istället.
Det behöver min kropp. Vila.
Infektioner på ingång och hela jag är helt slut. Men man glömmer allt jobbiga när det är över. Och dagen då det blir bra kommer nog snart igen. Haft en underbar dag. Heldags mys med edwin. Och imorgon också, hoppas jag.
På onsdag åker mamma till kalmar och hälsar på min bror, valde att stanna hemma. Melwin kan inte följa med ville inte att han skulle bli en mumsbit. egentligen tror jag inte att de är den stora faran, utan snarare att mamma skulle stressa uppsig så mycket så hundarna får utbrott.
Men vi stannar hemma. Jag huset och djuren. Så det är bara att komma förbi med några mysiga planer till helgen!. Min telefon håller på gå sönderhelt nu. Den har varit mig trogen i över två år. Men nu hör man mig inte när någon ringer. Har ingen lust att lära mig någon nu. Trivs bra med min tegelsten. Få helt enkelt be pappa laga den. Plåstra om den lite så funkar han nog fint igen.
Vårt internet har blivit så fruktansvärt segT!!!!! eller så är det våran dator. Trött på den i vilketfall. Den har sitte eget liv när man sitter här och den tänker då inte anpassa sig till vad dess ägare vill. idiot.
åkte till avesta med moppen idag, jäkligt kylit. Men mysigt. Nästa gång blir det nog dubbelt underställt! Eller får jag helt enkelt köpa mig en mcdräckt som mamma tipsade mig om. Kommer känna mig lagomt fräck i uppförpackarna när jag blir omblåst i 40 och sitter där med min mcoutfit.
Undra vad som händer imorgon. Det är konstigt att jag har varit ledig så många dar men ändå inte känns mig rastlöst, och egentligen vet jag inte vad jag gör heller. TIden bara går. Och jag verkar ha roligt.
Blev lite arg på mig själv när jag tänkte tankar om skolan. att jag inte ville börja igen. Hoppas det ser annorlunda ut till sommaren. Då ska jag ta mig i kragen igen.
min kaxiga lilla hund ligger här lungt o sover under mig, efter han motat ner fox från övervåningen. Tur för honom att det inte elak amstaff som äter upphonom. Får hoppas att den dagen inte kommer.

Fyra timmar kvar tills edwin kommer hem, tror jag kommer somna rätt djupt innan dess. Men nu ska jag gå o plocka lite på mitt rum. Och rasta melwin så det inte blir fler fläckar på mattan, pissruska.

ge mig fint väder imorgon, och ännu brunare ben!

<3


en dag närmare dig



Såg precis att den här bilden är otroligt stor, men jag orkar inte fixa. Så det får vara så.
Idag har jag varit ute o springit. skönt,skönt. Så ska ut i morgon också. Ska nog börja ta upp mitt springade igen dom dagarna min kropp mår bra.
Följde inte med ida idag, men det kommer säkert fler gånger. kanske inte att hon ska pierca sig då precis på samma ställe, men ändå. Undra vad som händer ikväll. Jag är sugen på att ha myskväll med film och godis och riktigt gröta ner sig i soffan, någon mer ?
Eller så kanske jag ska ut o springa igen och ränsa tankarna, verkar vara överskott på dom idag.
Har handlat med mor idag också. Varit uppe hos emlie o erik och ätit fruktsallad också. samtidigt som melwin lämnade sina kissfläckar på mattor/golv. Snart är det lördag och då kommer edwin hem, längtar !
synd nog ska han jobba sen direkt. Men det gör faktist inte så mycket bara han sover med mig sen när han har slutat.
tillomä melwin har börjat letat lite i sängen efter honom.
Så nu är det allt dags att han pallrar sig hemmåt.  Ska bli hemskt men otroligt skönt att åka till teneriffa i sommar. Då är det min tur att lämna edwin! Får vi se hur han klarar det. Det kommer han nog klara galant. Vem vet han kansek överraskar mig med lägenhet när jag kommer tillbaka som en neger.
Gud så jag ska sola, och jag ska köpa alla klackskor som jag sist inte köpte. HIttade massa underbara där. Men dum som man var så köpte man ju inga skor. Men oandra sidan så har jag inte dött utom dom heller så.
Ni får skriva massa mail till mig när jag är borta. Har solat idag också, så himla skönt.  har gått runt o varit kulen hela dagen sen min springrunda på morgonen. Så fick upp värmen en aning i solariumet ialf. Måste ju bränna på lite nu så jag blir riktigt brun till sommaren. Längtar dit men ändå inte. Tråkigt att lämna dom här hemma, skulle vilja ta med er i en resväska. Och melwin han skulle bli dödssjuk om han följde med så han får verkligen vara hemma. Bara han inte glömmer av mig medans jag är borta. Men det tror jag inte att han gör.

Det är rätt skönt att sitta vid datorn ändå. rätt avkopplande. Bara sitta här och fillosofera i sin egen ensamhet. Melwin är nere hos morfar. Undra ja när vi ska börja avla på honom. Måste hitta någon lika söt tik åt honom. Så  ungarna blir gudomliga!
Men nu ska jag nog ta o leta på min mobil som jag tappade bort bland alla varor när vi packade ur bilen.
Men skulle tro att den ligger nere på trappen. Har mina aningar att den ligger där. Någon kan också få vara snäll o ge mig en ny mobil. Batteri tiden är så kort på min tegelsten, Och det hatar jag. Ipoden funkar igen, den la dog av någon konstig anledning. men teknisk som man är så fixade man ju det problemet också. (så majk du behöver inte oroa dig den är i goda händer). 
ring/sms till mig om någon är sugen på filmkväll. För det är jag!
fast jag är ganska sugen på att festa också. skaka loss med stjärten. Vore trevlig. Men får väl göra det i min ensamhet istället. Dock inte lika roligt. men det är härligt det också.

hej på er !


Tyst på signaler



Imorse åkte edwin till Norge igen, Kommer hem på Lördag. Evigheter. Vad trevligt igår, men mindre trevlig för ida idag. Lider med dig, faktist. Varit en lugn och seg dag. Låg ute i solen på morgonen medans pappa hackade is och melwin låg i knät och sov för en stund ialf, sen skulle han ner på gården o kuta.
Resten av dagen har jag setat på soffan och tittat/pratat med mamma medans hon har städat våra skrubbar. Sen mitt i alla vinterkläder och mössor så somnade jag på soffan men melwin på magen.
Och var död när Emelie o Erik kom och hämtade bilden. Tror inte ens jag sa hej.
Åter igen gick jag upp förtidigt för mitt eget bästa. Sen vaknade jag väl någon gång si så där när melwin var bajsnödig, så ut och rasta honom. Och servera påskbord till honom , och servera mig sjäv mumsig glass.

Lycklig över att mitt hår börjar ÄNTLIGEN bli långt. Ska aldrig klippa av det. Men dröjjer nog inte så lång stund innan jag får ett infall och tar saxen i mina händer igen och klipper av toffsen. Det dummaste jag gjort. Kom ner gråtandes till pappa när mitt hår var bortklippt och helt ojämnt. Han skrattade bara åt mig och satte mig på stolen och klippte till det.
Tack pappa.
Men sen blev man ju som tvungen att klippa av håret hos frisören. Och så blev det. Och det går så segt att få det långt. Men nu jäklar är det på gång. Kommer nog ha lika lång hår som jag hade på teneriffa förra året. ^^
Känns konstigt att åka bort i tre veckor själv. Och lämna Melwin hemma och Edwin. Har lite ont i magen över resan. Hakim sover ju hela dagarna (han gjorde då, sov till lunchen). Och jag vill ligga på stranden på morgonen. Och det vill jag inte göra själv. Blond, själv och lättklätt i spaninen det säger sitt att det inte låter bra.
Emelie fick vara badvakt åt mig när jag simmade, efter som karlarna dök efter en. och så var det verkligen. Vart man än gick så fick jag o emelie kommentarer : sexy, sweeedeen girl, osv.
Obehagligt.
ÄR man uppväxt i sverige där man ska stå tremeter ifårn varandra annars är det obehagligt o stelt. Och att sitta bredvid någon på tåget är döden. Och så komma till spaninen där grensen går ungefär vid ett armhårs avstånd. Så blir man rätt paff när man har en 60 årig gubbe dägglandes i nacken. Just därför att man är blond.
Patetiskt. men sant.
Imorgon ska jag nog städa åt sköldpaddorna/fiskarna. Dom simmar inte på ryggen än ialf.
Nä nu ska jag nog gå och rulla tummarna och spendera tiden på något annat sätt än att sitta här.
tycker det ska vara lördag idag. SÅ att han kommer hem igen.
På onsdag ska jag följa med ida när hon ska pierca sig, skoj!
men nu ska jag bege mig
 
hejdå och godnatt

Regn och tvätten ska hängas!



min bebis ute i solen.
Stinker vitlök undermina naglar, har inte lyckats fått bort det sen dagens matlagning. Men ska skrubba lite till när jag tar min kvällsdusch. Stor städat hela mitt rum. Synd nog så dog dammsugaren precis när jag hade dammat klart och bara dammsugningen som väntade. Påsen var överfull och motorn blev överhettad. Så nu får jag vänta en timma innan jag kan fullfölja min städning.

Det blev fint och nu kan man för första gången på länga andas in utan att nysa av damm. Jag har inte orkat städat på ett tag, så har jag ju ändå sovit borta så gör det samma att mitt rum låg under damm. (städar istället hos andra, mycket roligare).
Tagit tabletterna som jag skjutit upp i flera veckor nu. Försökta intala mig om att det var sockerpiller och inget annat. Men illamåendet är här och gnager på mig. Så jag tror fan inte att jag inbillar mig denna biverkning. Men häldre tabletter än att gå tillbaka till sprutor igen! så jag ska nog tiga.
Sen så klart illamående två gånger i veckan har väl ingen dött av. 

Melwin ligger i mitt knö och snusar. Och ikväll kommer Edwin till mig o sover igen! man måste passa på att riktigt suga in honom i lungorna innan han försvinner för en vecka igen. Men nu är vi rätt vana att ha varandra på distans så det ska nog gå bra även fast det saknas.
Ny kamera har vi skaffat också eller pappa. Superglad över det, men har inte hunnit fottat så himla mycket med den, inga egobilder (faktist). Okej någon i sälen, men det är man tvungen till om det är en ny kamera som står på bodet. Annars så har jag bara fottat Melwin, så klart.

nu ska jag försätta lyssna på lars winnerbäck och dricka saft och bli social på msn
sen ska jag ner o sno popcorn av pappa ner (den goda doften når mig på övervåningen också)

fult väder idag och regn, Och stressig promenad med Melwin och edwin till jobbat gick ändå att klämma in!
han springer efter alla löv som rör sig.
festligt.

tjoo

Tillbaka till min kära svarta stol



Jag och mormor i sälen, ungefär den enda bilden man lyckas fånga på henne då inte hennes händer täcker över ansiktet.  Då var man hemkommen från Sälen, Dock kom vi hem i fredags.
Hade de riktigt mysigt där, men fint väder och längdskidor och bräda. Sen var jag ju sjävklart i ungkarls lyan där Edwin vistades tills min familj kom upp. Så for vi dit fort. Vi tyckte de var otrevligt när dom sitter o röker mitt framför näsorna på en (blir ju så när stugan är så liten) och vi försökte sova när dom festade för fullt. Hade varit okej, fall dom festade två tre gånger i veckan. Men varje dag blir en aning intensivt med ölburkar , ciggaretter, snusfimpar och oväsen.
Men jag klagade inte, nog för att jag städade hela stugan när dom var på jobbet, och skottade för fullt.
Vart som tvungen efter som jag ville inte att melwin skulle dö av att svälja en ciggarett fimp eller något liknande. Så då vare bara att städa.
+ att dagarna gick fortare då också när jag röjde, istället för att sitta o stirra in i en trävägg hela dagen (glömde ta med böcker upp). Men Melwin gjorde mig sällskap ialf!
 
Har nu kommit hem från Kloster där jag har sovit. Bakat bröd på morgonen inför famijlens norgeresa. Medans edwin fullföljde bakningen gick jag ut i solen och sprang med Melwin på gården tills båda fick upp flåset.
Efter de tvingade jag ut edwin och störde honom ytterligare lite i bakningen. Mysigt med promenad i solen. Sen satt vi på stolar ( en trästol och en bilstol) på gården och njöt av vårstrålarna.
ialf jag, bakningen kanske gnagde lite mer på edwin än vad de gjorde på mig. Men vi var klara tills Solvej kom hem ialf!.

Nu har Melwin precis bajsat inne hörde jag mamma ropa (jag dissade). Så hon tog nog upp det sjäv. Han lägger hårdakorvar ialf så inte svårt att plocka upp med papper. hehe.
Han är inte blivit rumsren, men det tar ett bra tag innan han blir det. men tycker han har blivit mycket bättre!. nu går han ialf till dörren och bajsar/kissar om man inte hinner med o släppa ut honom. Hör försökt några gånger att köra  bajsrycket =  Springa lyfta upp honom medans han forstätter o klämmer och bajskorvarna blir utspridda över hela mattan iställer för en liten hög och slänga ut honom. 
men snart så ska han nog bil tät i hålen. 
Funderar på om jag ska ut o cykla ikväll, är så fint. Och har velat springat hela dagen, men känner att de är lite hårt för min kropp att göra det. Så satsar på en cykeltur istället. Försökte lära Melwin att springa bredvid när jag cyklade i kloster, livsfarligt, höll på att flyga överstyret när han plötsligt skulle springa över körbanan för mig, bara att tvärbromsa. Han lever än ialf. och han kommer nog inte att lära sig det där.
inte än på ett tag. Det får vänta.

ikväll kommer edwin hit o sover!. och jag ska ta hand om djuren/huset imorgon efter som mamma o pappar jobbar. Skönt att vara självhemma. fast vissa dagar äre stillsamnt. Fast nu har jag ju en bebis efter mig hela tiden så jag är inte så ensam längre. Och så har jag en juckandes 12 åring hund efter också. Han har inte fattat att melwin också är en hane, Utan fox går och juckar o flosar efter honom. Ligger Melwin i sängen , ja då står han o juckar på sängkanten.
Han är äcklig.
men jag tycker om honom ändå!
inte lätt o vara gammal o senil!
men nu ska jag ut o pumpa däcken och bege mig ut på min cykelrunda.
MEn måste bara berätta en underbar grejj!!!!

jag fick brevet idag och jag har kommit med till teneriffa!. Så tre veckor väntas utomlands i sommar. Underbart. Dock lite läskigt att jag kommer åka själv dit. men förhoppningsvis så kommer Hakim vara där samma veckor. Så de ska nog gå bra!

tjooooooooooooo

RSS 2.0