En perfekt Lördag


en gång var jag blond


Godmiddag världen.
Kanske är det nu det händer. Inte ikväll men inom en höstigframtid. Kanske lagomt tills löven faller gula ner mot marken lämnar jag staden med mina flyttkartonger. Hoppas innerligt och håller tummarna så hårt jag kan, gör det ni också för min skull. Det är nog mitt kall, mitt kall till ett liv som jag faktiskt vill till.
inte detta som jag har nu. Studier som aldrig får sitt slut på en plats där jag kvävs att spendera min dyrbara tid på, livet. Men man tyvärr kan man inte ta segern i förväg jag måste helt enkelt komma in!
Imorgon skickar jag iväg mina papper.
Haft en bra morgon. Vaknade upp brevid min nervösa älskling. Hem äta frukost tillsammans med bb-människorna. För att sedan bege sig till må bättre och köra ett härligt pass, tillsammans med mina svärföräldrar.
Denna dag kan nog inte bli så himla bättre. HOppas det har gått bra för alla på högskoleprovet idag. Själv skjuter man upp det till ett annat år. Sägs att det ska bli svårare i framtiden, så ska man göra det ska det fan vara på riktigt också!
Ikväll blir det att fira Viktoria med nyktraben som det känns som nu. Men mina impulsinfall kan man aldrig kontrollera. Så det visar sig. Men än så länge känns det som jag vill växa mina muskler till max.
Längtar till Lund! det är inte långt kvar nu. Nervös inför dansensdag men det ska gå kalas!
Ivilketfall gör det inget om man trampar fel, ingen som vet, ingen som vet hur det ska vara.
NU ska jag bege mig dansa lite till högmusik och torka håret.

Puss o kram på er amen

RSS 2.0