bild nostalgi med förkyldning



                                           
                     




Tror allt det har hänt rätt mycket sen vår första puss. Tiden springer så himla fort och jag kan inte gö annat än och sätta mig ner på en bänk o bara njuta över oss. Att vi klarat av kriser då det känns som hela världen ska rasa samman för att
det inte känns lika självklart att vi ska dela med oss av varandras liv.
Men bara för en stund ska de gråa målet bara regna över oss. För att slutligen explodera ut i strålande sol och vi är där regnbågen börjar.
Och det finns inget slut på oss. Vi är starkare än något annat.



Nu är det absolut inte långt kvar tills jag trampar varm sand. Åker Pappas firmabil till arlanda för att han sedan ska stanna i sala o jobba. Senast jag åkte med den var när vi hämtade min moppe i stockholm.
Känns skönt att pappa åker med mig, behöver nog en trygghand som dunstar av mig på arlanda. Edwin får stanna hemma skulle bli alldelens för brutalt fall jag skulle stå o vinka av båda. Jag och emelie fick förra gången storklump i halsen när vi sist vinkade av pappa. Och nu ska jag göra det sen.
Nog för att det är på återseende så slår det en att tre veckor är ganska länge.
Men väl där och väl landat i kackelackor och träningsschema så kändes allt perfekt. Saknande inget och längtade inte hem. Fårse hur det blir denna gång kanske kommer längta ihjäl mig.
Hoppas det ska gå bra att jag ska kunna njuta fullt av denna resa. Synd nog har jag blivit förkyld och sitter här med halsont o feber.


Mamma kommer förbjuda mig att åka om jag är sjuk på måndag morgon. Tänker jag springa till arlanda isådanafall.
Men ska nog hinna bli frisk tills dess. Får sova mycket. Vilket jag har gjort (dock la jag mig 06:00) Och matade mig vid tolv och sen gick vi o la oss igen och gick inte upp förens vid fyra.
Då jag upptäckte att melwin hade bitit sönder ett ex antal borstar.
Skrämmande, han har blivit ungdom. Han har börjat jucka på mig. Vill inte att han ska bli gamal o snuskig utan liten bebis jämt. Men han börjar bli stor bara att insedet väger 3 kg. Stora karlen.
Men nu ska jag nog duscha (om jag orkar) och försöka sova. Edwin jobbar :(. slutar fem imorgon bitti. Fattar inte varför folk ska äta vid tre. Idioter. Dom kan inte förstår att det finns flickvänner/pojkvänner som vill ha hem sin respektive.




                      
                                           



                                       
  
winnerbäck <3
Utgång igår det var roligt. babblade nog sönder dom flestas öron. Kanske därför halsontet idag. Men man lever bara en gång och varför vara tyst alla dagar. bra att man har sina pratstunder.



hej hopp gummi snopp.
fårse om jag bloggar när jag är på teneriffa. kanske, kanske inte.

Kärlek till er!

2 dagar kvar till resa






Rensat hela bilen på hund hår. Dammat under varje listkant. Och slutligen suttit och filosoferat med peter lemarc i högtalarna och doftljus. Ända tills imman kom fram på rutorna satt jag kvar började avrunda när mamma stog och hoppade på trappen med värdens grimars som bara famlijemedlemmar kan tyda : SÄNK LJUDET DU VÄCKER PAPPA.
Och jag fullföljde utan några som helst protester. Gick in njöt av utsickten svartblanklack. 
klädde på mig lite mer trevligare kläder och åkte sen och dunkade musik : Vi har solen i ögonen...
för att slutligen nå Carls städade lägenhet och hämta våran mat som vi glömt. Eller frivilligt lämnade men kom efter ett tag på när hungern närmat sig. Att här ges inte.

Så nu har vi fyllt våra magar med kvällsmat och Edwin och Melwin ligger i sängen och väntar på att jag också ska komma o krypa ner. Min romantiska man hade tänt ljus överhela rummet. Men synd nog skulle vi åka och hämta våran mat. Men vem vet kanske får den underbara överraskningen igen.
jag åker snart och det känns så himla konstigt. Hur ska jag klara mig, Eller kommer jag klara mig läskigt bra själv ?
Det är den stora frågan. Kommer förhoppningsvis komma hem brunare än någonsin. Man kommer inte se mig lutandes mot den svartalacken. Bara mitt skrikande blonda hår. Men det är allt.
Fårse hur man lyckas med det.

Har nästan packat klart hänger lite rentvätt på sträcket som ska vikas ner på soffan (har inte fixat hem resväskan än). Inte ens frågat efter vart den är, kasnke man borde börja göra. Men lika bra o ta en dag itaget. Snart kommer nog resfebern krypandes. Ska nog hoppa in i duschen snart. Men är så jäkla trött och handlederna funkar inte så jävla bra efter allt skrubbande. Skulle skära ner god persika i filen men tappade allt och for ner med ett spläsch och det blev ett vitprickit matbord.

Men värra saker finns här i världen. Har inte kollat fall fiskarna lever än. Men det gör dom säkert. Emma tog körkort idag, STORT STORT STORT OCH UNDERBART GRATTIST TILL HENNE. Det ska vi fira imorgon eller på lördag. UT o tuta på staden. Därför tvättat hela bilen. Mycket bra resultat.
Nä  nu ska jag kolla bilddagboken, facebook , sockerdricka och min mail. Sen blir det duscha och mysa med mina pojkar.

Så syns vi kanske i helgen.
puss och godnatt
alla idioter och änglar



en vecka kvar




tror du har tappat oss nu
du har traslat med dina trådar som är irrade runt oss
och gjort ditt bästa för att få ut oss
antigen har du inte kämpat tillräckligt
eller så funkar vi bara inte tillsammans



oerhört trött på att vänta på ett samtal som inte kommer
en inkorg som förblir tom
och jag raderar ditt nummer itron att det ska bli lättare då
men hela du sitter kvar i mig
resan kanske helar mig
och skalar av det dåliga



inga krafter till att hålla oss levande ovanför ytan
allt det bra försvinner så fort i en ångestfull utandning
dina hjälpande händer
och din varma famn
kanske inte längre kommer beröra mig om kvällen
tiden visar allt
och att stå och trampa vatten och försöka hålla
oss levande ovanför ytan är drygt
och mina ben har domnat från midjan
och vi sjunker



sommarlov och underbart sommarväder (ellerinte) välkommen till svergie



har inte bloggat på år nu. Inte heller suttit här en längre stund. Har mer kollat mailen och sen lämnat datorn. Bott hos carl ett tag och städat varje vrå hos honom. Skönt att vara ensam och komma hemifrån för ett tag. Nu är det inte långt kvar tills de bär av utomlands. Får lite resfeber till och från.
är minus i huset och sitter här o skaker. Ska nog hoppa in i duschen snart och ånga lite. inte heller gjort de på evigheter.
Börjat unna mig för lite. Får ta hel relaxing dag och bara pyssla om mig från topp till tå . Eller så anställer jag någon annan till att göra det. Någon frivillig?.
Nu skäller hundrarna IGEN och skulle inte ha något imot att skära öronen av dom. Fox är döv inbillar sig att det kommer någon startart att skälla. Melwin blir triggad och skäller i kapp och ingen fattar egentligen vad dom skäller på. Suck.
Har börjat gått på dresyr med Melwin. Han är riktigt ducktig. Var rädd att han skulle skämma ut mig och försöka äta upp rottisarna på planen. Men faktist inte. Han höll sig fokiserad bara man jollade sig lite och var de roligaste tinget på plan. Synd att jag missar 6 lektioner av 10.
En vacker eller ful dag kommer nog melwin bli biten, kanske han lärsig om han inte ryker med . men det ska inte hända. Men han bäddar för det.
Vad har hänt sen sist. Fiskarna har kommit ut till dammen. Bror min hjälpte till att bära ner dom. Första gången jag inte gör det själv och bär en skit stor/tung balja på huvudet hela vägen ner för trappen på det onda gruset o ner i dammen. Såg inte lika tungt ut när jocke bar den dock.  Dom hoppade inte ur och klarade sig hela vägen till dammen. Nu har dom fått dåligt väder men de klarar dom nog. Har haft mina funderaringar på att lägga mina sköldpaddor i frysen (då går dom i ide sen efter ett tag så dör dom efter som de blir för kallt, de lindrigaste sättet att döda en sköldpadda). Men skulle aldrig klara av de. mina älsklingar. Men efter Kurt hoppat ur akvariumet ett ex antalgånger och bestämmt sig för att rymma. blir man rätt irreterad. DOnk, DONK, DONK sen kommer man på Ah kurt i trappen igen. så jag o mamma byggde en utebur åt dom. efter som vi rev sönder den förra. Efter det så har han varit någorlunde lugn och hållt sig i akvariumet. 
Ska flytta över dom i stora akvariumet snart men då kommer min sugfisk att bli uppätet (med erfarhet av att den förra blev sönder sliten så vet jag) och den här har blivit för stor för att bli sköldpadsmat. Kan inte ha ut Marwin som han heter i dammen heller då dör han (har redan testat med tidigare). låter som en hemsk djurskötare. Men det är jag inte grät när dom andra två dog också. så mycket till begravning blev de inte efter som dom redan låg i magarna på övriga husdjur.  

Dom får nog helt enkelt hänga med mig i 50 år till.  Kommer bli trångt när jag flyttar till min första etta. Tre akvarium och en hund. Men de ska nog gå (finns de hjärte rum så finns de skärterum).
Har hunnit bada sen sist två gånger faktist. Och fått bekinimärke, stolt. Fick i emma i sjön också mutade med att då kan du skryta om att du bada i maj (31 maj fick ja i na i sjön). Sen hamnade vi på flytbryggan o torkade och vi båda önskade innerligt att någon skulle komma o rädda oss. Men ingen kom och vi vart tvungna att simma in själva. Finns då inga tapprariddare nu förtiden.  Tacka vet jag Arn.
Ska bli utgång med Emma idag. Synd att inte vädret är med alla överiga stundenter också.
Lågkonjektur för dom och fult väder och långtidsarbetslösa nästan så man blir avendsjuk på 90:orna.
hoppas de blir mer lyckad för 93:orna.
Ni har bara festen kvar festen kvar festen kvar. Sen kommer ångesten, ångesten, ångesten.
så va inte överdrivet muntra idag. Nu har ni hela livet framför er och höga studelån .
nä nu ska jag inte vara mer bitter.
Och önska er istället all lycka i era liv.
få se hur många som flyttar från hedemora och vilka som blir kvar. Tror när man kommer till en viss ålder och kommit förbi "hata hedemora" så blir man nog fast här.

nu ska jag gå o duscha och kanske äta frukost om jag orkar (antagligen inte).
Så får gå hungring.
Otroligt kallt att åka moppe. ville bara till lägga det.

TJOO sup lungt i kväll och använd kondom. Massa klamydia i hedemora.


RSS 2.0