oberörd och diskussions sugen

Solat så ser ut som en stekt kräfta på armarna , men ansiktet är still krit vitt. Får nog ta till mig faktan att jag äger inge pigment där.  Men jag överlever utan det.
Får ju fräknar till sommaren ialf. Träningen på Haggården var roligtare idag, efter som det var ett hårdare pass! Och ålderskrisen dämpas betydligt då jag ser att det är krut i gummorna även fast dom är på intåg mot klimakteriet.

Sprang dit med mina gula gummistövlar med mackaroner i munnen för att hinna dit. Dagen har gått fort även fast jag bara har ängnat tiden åt mig själv. PANG så vare mörkt och kväll. Mina ögon väger redan kilon. Somnar nog tidigt ikväll. om jag inte missar mina nattåg. Brukar vara bra på att göra det. Då äre bara att invänta nästa som går då dock mycket sällan.
Det är bara att vika härdan när jag kommer in i mitt övertrötta stadium. Kan vara rätt intensiv då nämligen.
Imorgon är det Tisdag, och min kalender är tom. Ska ivilket fall kolla på Den rätte för Rosing annars är det inget planerat.
Hoppas på att det blir solsken i morgon så jag, Melwin o Fox kan ta en långpromanad.
Det är inte alls lika mysit när kylan biter en i låren och i kinderna.

Jag som trodde snön hade gett sig av för detta år. Men icke sa nicke, när jag kommer ut med en uppvärmd kropp o röda kinder. Får jag lov att ta upp mitt svärd och sköld och fäkktas med gigantiska snöflingor som atackerar min bruna jacka.
Jag förlorade stirden. Var genom blöt när jag nådde hemmet. 
Men melwin fruktade inte min våta dräkt. Han pussade mig glatt ändå .

Nu springer han runt i huset och gör bus efter som han har sovit på min mage i någon timme medans jag låg och halvsomnade framför tv. Längtar tills jag får åka bräda igen. Jag ska slå sönder mig hel o hållen. Satsa allt blod jag har i kroppen. Jag ska bli en gudinna på snowboard. Eller iofs så är jag redan det, men jag ska bli bättre.
kan jag komma krypandes till edwin : keep , keep bleeding Så blir jag nog lite ompysslad.

Känner att jag redan börjar på att bli lite över trött och sockerkick av chokladbiten pappa bjöd mig på . Och jag dissar totalt msn. Synd där. Kika in på min blogg om ni ska nå mig.
Jag är en konstat bloggare nu. Nästan så ialf.
Jag har inge lust att prata känslor. gillar att vara känslokall. Diskuterade med min tremänning igår i några timmar. Som hade förutfattade meningar om mig. Vi båda satt nog och slog fingrarna i tangeterna och frustade. Men jag ger mig inte och allt blev frid o fröjd runt två tiden.
Alltid härligt att diskutera fall man inte slutar mitt i alltihoppa när man håller på att slänga ur sig massa inpuls meningar.
Det är bara att förstätta att gnata tills man kommer på samma våning.

Känns som om jag inte har gjort något idag, tiden har bara sprungit förbi mig. Konstigt. Kändes som om det tog år o dar att nå avesta med buss och i själva verket tar det bara 20 minuter. Jag kommer avlida när jag åker till Sälen på torsdag 4 timmar på buss.
Då åker jag dock mot något jag mer vill till.
Har faktist ingen lust till att sova tidigt idag heller. Kan sitta här och skriva på bloggen i timmar. Bara skönt att rensa ur sig på ord. Snart har jag haft Melwin i tre veckor, och det känns som om han kom nyss!.
Det har gått så fort snart är han 15 år och jag är 32 o edwin 35.  konstigt att tänka att om 13 år är jag 30. Känns så snart. Har redan left i 17 år och dom har gått otroligt fort, hur ska inte dom andra 13 åren gå.
POFF så har man hängtuttar och slappfitta.

Fast jag vägrar o få det. när jag är 30 ska jag vara vältränad! Eller så ska jag vara hög gravid!
Gravid satsar jag på. Det låter bra mycket mysigare! Nu orkar jag faktist inte skriva nå mer. Konstigt nog. jag som alltid har överdrivet mycket att skriva ur mig.
Jag är mer sugen på att diskutera med någon annan varelse. Än att sitta i diskutera med mina egna tankar



Saknar min ögonsten <3

tjoo


Melwin sover iknät och fötterna är tre storlekar större



Tycker den här bilden är så härlig när Melwin är mitt uppe i en sladd!  Min lilla sötis.
Undra vad som händer idag, Funderar på fall jag ska åka till Avesta och titta lite i affärerna och sedan sola, Mycket billigare där än i här i stan!
Så tråkigt att jag måste lämna Melwin hemma dock.
Känner att de är en seg dag. Och kom på  mig själv när jag skulle ringa ida och fråga vad hon hade för sig, att hon redan var på lektion. Glömde bort att de var måndag.  Har inte pratat med henne sen vi var ut, börjar tröttna helt på att inte ha pengar på mobilen.

Men jag kan nog vänta ett litet tag till med att fylla på bara för att det är så mysigt när edwin ringer mig av sig själv.
Och ida kanske hinner vänja sig med att ringa till mig, vi är mer sms paret.
Kändes ganksa konstigt att sova själv i Idas lägenhet med Melwin. Första gången jag sover det. Konstigt, trodde jag skulle sova där jämt när hon skaffade eget, tydligen inte.

Så himla seg idag, kan vara för att jag inte lyckades somna förens tre och gick upp halv nio. Lite för få timmar har jag sovit.
SKriver dött också, är nog för att jag är ganska död idag. Svävar fram i min lulliga värld, Känns de som.  Hoppas den stillnar lite till kvällen ialf. Få se om jag ska upp o simma på haggården idag.  Känner mig inte stark nog idag för att tala om för gamlingarna att jag är sjuk , och har rätt att vara här. Fick ju inte så trevlig välkomnad sist. Och idag är det en annan grupp som de ska vara lite med fart i.

Kan ju hoppas. Den förra var mer trampa på stället och vicka lite på tårna o pilla sig i näsan. Nog för att dom är gamla och är sjuka så vafan ska man vara därför om man inte ska bli av med fläsket som försämrar kroppen?
Jag vet hur det är att vara stel, så vafan varmt vatten gör susen och man kan faktist offra sig lite för att må bättre!

jag tyckte nå tv program som biggest loser skulle komma in springandes där och tala om för tanterna och farbröderna hur det ska gå till när man tränar.
Inte så där ialf, dom förbrännde inget under "träningspasset" Snarare avslappning i varmt vatten. Men det låter ju bättre om man säger till sambon hemma: Gud så vi tränade gunnar.

Stor lögn. Man bli bara trött av de varma vattnet.  Jag o Emelie spidade ialf upp rörelserna och hade tyngder så de skulle kännas lite mer. Så säger tanteluttan som hålle ri träningen, att många kan inte hålla i tyngderna för problem med handlederna.
Suck. Hur kunde jag då hålla i dom ?
man kan ju fråga sig var dom få faktan i från. det gäller att hålla handleden helt stilla när man använder hantlar då gör de inte ont. Och vist om man böjer lite fel så pang, får man ont. Men de går över.

Jag är envis. Och det kommer man långt på. Den här jävla sjukdommen tar då fan inte död mig . Även fast jag borde vara stillasittande. Det kan den glömma. Gnag på någon annan än mig, jag har fullt upp med att bli elit idrottare!
(idrömmarna) ialf.

Nu ska jag hoppa in i duschen. Sen ta en buss te avesta och ligga o njuta i solen! fejk sol funkar lika bra.

tjooooooo

Kärlek på notan



Nu har edwin åkt tillbaka till sälen igen. Dagen gick för fort som jag hade förutspått. Men nu äre det bara en vecka kvar tills vi träffas igen! Underbart. Dock ska han jobba halva veckan när vi kommer upp till Sälen. Men sen så får jag honom för mig själv i några dagar!
Då ska jag lära mig hoppa med brädan. Och Edwin ska lära pappa att åka slalom :D. Ska bli roligt o se hur han lyckas med det. Fall han är sönderbruten när vi kommer hem. Synd att Emelie o erik ska plugga så himla mycket så att dom inte kan följa med. Men det blir säkert fler gånger fall inte pappa blir avskräckt.
Känns som om det är söndag idag, Men om det var söndag skulle de inte göra något heller. För vet ni vad, jag är ledig.
Så det kan vara söndag jämnt för mig. Fast jag har besämt att jag ska leva på en fredag. För på fredagar är alla glada, nästan ialf.  Så därför är det en bra dag att leva på i fyra månader.
Vi var till Borlänge igår för att besöka zoo:t . Som jag skämdes när Melwin (konstatera att han är hög som en sko) Ska stå och kaxa in för stora schäfer hundar och andra stora hundar. Det är inte lite han kaxar utan morrar och skäller. Låter högt för att komma från en så liten kropp.
Men jag ska nog allt få ur honom de där fasonerna. Han är ju trots allt bara 14 veckor än.
Sen när vi kom hem efter våra bajsupplevelser utan för Max så gick vi till Emelie och erik och kollade på lets dance. Jäklar vad magnus är stor! Gav edwin lite plickar så vem vet han kanske börjar gymma om någon dag. hehe.
ja du man har då ingen chans mot en son där bjässe, fall den skulle få för sig att sexuellt utnyttja en.
Kan ta mammas citat över bodybuilders : Det är synd att de mellan bena inte blir större.

Undra vad denna dag har att erbjuda inget vacker väder ivilket fall. Kanske ska slå en pling till ida och höra fall hon vill hitta på något. Dagarna går så fort tycker jag. Snart är väl dom här månaderna förbi av ledig het.
Men om man tänker att hela sommarlovet ska gå så känns det som om jag hinner riktigt andas ut innan proven skrivs upp i kalenden på nytt.
Ska försöka sparka igång mig nu när jag är rätt kry från förkylningen och börja simma,och gymma. 
Det är så skönt att röra sig men man är så jäkla seg på att komma igång dock. Men det ska nog bli ändring på det också. Någon dag framöver. 
Nu ska jag nog gå och hoppa in i duschen fall jag orkar, kanske drar ut på det lite. Och pratar med anton (mössan) på msn en stund!
Jag har blivit riktigt bra på att blogga. Skriver jätte ofta!
Stolt.

Hade så bra i det kassa sverigevädret!
tjooooooo

varmt vatten gör själen mjukare



första dagen på mitt långa,långa lova. Dess timmar har jag tillbringat med att gå ute i solen och bara vara avslappnad. Inte haft en dag utan att jag har tänkt på skolan på evigheter. Kan verkligen vila fullkomligt nu.
Känns som om jag är trött som döden nu har varit och simmat på haggården. Så skönt med värmebasäng, Och sedan bastu med systeryster och alla tanter. Konstigt nog så känns det inte jobbigt när jag får deras frågande miner: vad gör du här?. Jag är också sjuk precis som ni. Skrärmmande nog har jag nog blivit van med chockade miner: nämen du ser ju frisk ut som en nötstjärna. Det är väl bra i vissa lägen att se frisk ut. Andra inte. Vissa dagar då det känns som kroppen faller i sär som aska när man nuddar marken under sig. Ingen ting fungerar. Allt rinner ur händerna på en.
Och hela jag vill ut och springa ifrån verkligenheten precis som förut. Men det går inte.
Dom dagarna önskar jag att det syntes på utsidan hur ont det gör imig.
Men man överlever dom dagarna också, och allting ont har något gott med sig. Man blir äldre och erfarnare på den här resan.

Nog om sjukdomar!
Edwin kommer kanske och besöker mig inatt. Det kommer bli mysigt hoppas morgondagen blir lång så han aldrig åker tillbaka till fjället!

tjoooooooo


nu, nu blir det ändring i planerna!

..

Nu ska alltind gamla bort rivas från grunden.
och alla oklara kurser med ångest ska suddas bort från väggen
både med lättnad och panik ger jag mig av på semester
läka mig själv med ro
utan alla krav
till hösten börjar allt på nytt och jag ska vara där från starten
jag ska byggas om på en stabilare grund som nu inte ska raseras av ogjorda prov
och inlämningsuppgifter
när löven faller ner mot marken ska jag stå där återigen med skolväskan i handen
vid porten
men denna gång ska jag fullfölja och vara itid
och med studentmössan i handen ska jag gå därifrån



Det är skrämmande att jag nu har lämnat skolan för att starta om på nytt till hösten
men jag behöver det här
alla mina trasiga kanter behöver bli mjuka igen. Så nu har jag långtid att läka.
hoppas, hoppas att det kommer bara gott ur det här!
vilket jag känner på mig att det kommer göra. Har bara haft panik över skolan pågrund av att jag inte har varit med från starten och bara legat efter. Och inte haft orken till att försöka ta igen allt som jag har missat. Känns mycket bättre att börja om på nytt.
Står nu på samhälls programet så antagligen kommer jag gå där. Eller så får vi se om jag byter inriktning. Nu har jag en till chans att tänka igenom vad jag vill gå. Känns underbart. Men ledigheten kommer säkert knaga på mig också. och studenten tar längre tid att nå. Men tid är det enda vi har här i livet. Så jag ska inte stressa nå mer.
Solen skiner och det är vackert väder.
Och det känns som om jag börjar må bättre igen!

puss

sol men ingen glädje



Så jävla trött på den här världen. Ta mig till Saturnus så skulle jag kunna leva.
Promenerade ute i solen idag, och satte mig ner på ett nersågad träd och blundade mot solen.
Men inte hjälpte det. Inte mår jag nå bättre nu. Vet inte vart jag ska ta vägen. Vart jag ska dumpa min kropp.
Alla hörn verkar vara förstora för oss.
Det känns som allt det vackra har tagit slut och allt ses bara i svartvitt.
Jag som en gång var positiv. Är nu djupt nersjunken i äcklig ångest.
Nog för att jag inte längre kan röra på mig och att det är mycket som hänger på det.
Så står jag inte ut.
Ta mig till Saturnus så lovar jag att leva för er alla!

Allt känns patetiskt.
Ställre mig frågan: varför gör jag det här ?
vilken kvot fyller det?. Absolut ingen.
Melwin gör min dag lättare att leva. Mobil pengarna är slut och jag orkar inte fixa nya. Och jag vet det är en super liten ansträngning men jag orkar absolut inte.
ska nog gå till närmsta byggfrima och be dom använda mig som isolering.
Mörkt, varmt och ensamt. Passar mig perfekt.
Inte är jag frisk heller. Hundra hur länge hostan ska håla i sig. I evigheters , evigheter.
Ge mig sommar. Ge oss sommar, det alla längtar efter.
Det här slasket kan vi väl hoppa över.
Men i mina gula förstora gummistövlar håller sig vattnet utanför!
Bara stackars melwin som blir alldelens nerdränkt i slask. Men diskhon värmer honom igen.

känner för att lägga mig i sängen o ruttna bort. Ligga där och bara ligga. Inte göra något.
blä på livet.

munter jöken säger
tjoo

hundmat i sängen och kissa på mattan! och jag är kär!


Ja då har man blivit mamma då!
helt underbart. Man kan inte ha en sötare bebis. Trodde det skulle bli slacksmål nu när edwin kom hem över helgen och skulle också vara med och dela på sängen. Men de gick jätte bra. Melwin sov så sött ovanför våra huvuden. Och skulle vi pussas ja då var han mitt i mellan och pussades också.
Nu är det bara två veckor kvar tills jag med familj och mormor och Rune åker upp till Sälen och sen tar vi med Edwin hem!!
Inte varit i skolan på två veckor. Sover mest hela dagarna när jag inte är ute o går med Fox o Melwin. Spelar ingen roll hur många timmars sömn jag får per dag så är jag ändå lika trött. Vi ska till vårdcentralen snart och ta några prover ialf så då kanske man får lite knark så man piggnar till sig lite. Snart kommer väl vårstrålarna och ger en krafter också.
Har längtat o hoppats att jag ska få komma till Teneriffa i år men nu vet ja inte fall jag klarar av o lämna min bebis hemma. Och jag vill då inte ta med honom och få hjärtmask och vettegudarna vad mer sjukdomar hundarna där sprider.
NU har hela familjen förutom Jocke kommit hem från Emelie & Eriks nya lägenhet. Riktigt mysig och stort är det.  Så flickorna gjorde fruktsallad som bjöds på. Medans Melwin sprang runt och lekte med bröstinlägg. 
Fårse om jag orkar kravla mig till skolan imorgon. Borde ju men orken finns tyvärr inte. Sover , sover , sover, och myser med Melwin. Det är de som orkas med. 
Hoppas på undervärk snart så jag blir pigg. Idag funkar inte fingrarna för mig heller. Tar tio minuter att skriva en mening , känns det som. 
stolt är jag ockås, lärt Melwin att sitta och ta några steg på baktassarna och mer dressyr skare bli!
Ida har inte varit o kollat på min plutt än. Men snart kansek hon få se honom. Hon brukar alltid vara lite seg på det där. Första gången hon träffade edwin hade vi varit tesm i två-tre månader. Så runt ett års ålden kanske dom möts. :D
Nu sover han så tungt i knät. Bröstinplantatet tog musten ur honom.
Så typist när jag inte har pengar på mobilen ja då ska folk skriva, och fråga fall man ska hitta på något. Nog kan jag ringa men är rätt dålig på att göra det. Så kör mammas citat
; man ringer aldrig till karlarna man väntar ut dom. (jävlarna)
våran kamera har börjat gett upp helt. Bilderna blir svarta fall man inte ljusar upp dom lite med ett världelöst program som jag måste intstallera om varje gång jag ska använda. SUCK O STÖN.
igår runt tio tiden fick jag nå ryck och crazade loss med sminket. Och när jag var klar med läppstift  en halv meter utanför läpparna fick jag se att jag var lik Linda Rosing. Var bara två Meloner i Bh:n som saknades. Så nu äre bara att det blir maskerad så har jag min förklädnad.
UNdra fall Den rätta för Rosing är idag det är så töntigt och patetiskt att det är ett måste att titta på det.
Jag tycker dom ska få träffa hennes barn snart. Så de blir lite tragedier o drama så små pojkarna springer med snoppen mellan bena där ifrån.
Tråkigt att jag inte har pengar på mobilen.
hahahah på tal om mobil. Fick en mask på MMS idag.  MÅste visas för ida. Inte sätt nå fulare. HAHAHAH
stackars lilla mannen hans utrustning var då ingen boaorm.
 
Men nu ska jag sluta skriva skit.
och gå över på msn istället.

TJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOoo

SKÄNK MIG SÅ MYCKET GLÄDJE SOM NI ORKAR GOTT FOLK
för jag är utbränd

grå dag utan en bra annons


Jadå har man gjort entreé i Sälen förförsta gången i mitt liv. Mycket snö, stökig stuga. Men det fixade jag galant medans dom var på jobbet och stugan blev skinande rent.
Kändes som jag inte hade sett edwin på år och hade glömt bort hur lång och stor han är. Och hur underbart det är att få känna sig riktigt omfamnad.
Har haft det väldigt mysigt. Edwins jobbarkompisar och boendekambrater festade dagligen. Så öronen proppades med yttrycken "thigta stjärtar, otroligt snygg " osv. Och med slitz & More tidningar på bordet störde mig inte roade mig med att läsa dom medans edwin jobbade, och när jag inte orkade läsa min egna böcker.  Trodde slitz tjejerna kostade på sina underkläder men det lustiga är att dom kom från H&M. Riktigt fula o oskarpa bilder men när kuken står så äre väl skit samma i vilken uringning man stirrar sig blind på. Snoppen sprutar ändå. Och den slaknar för en stund.
Killarna var härliga där uppe, särskilt en som hade världens härligaste humor och expert på att härma dealekter. Skulle kunna sitta i timmar och lyssna på honom, allt han säger får en att le.
Åkte snowboard och hade inte tappat tekniken och kunde åka ankarlift. Stolt. åkte dock bara en kväll. Sen blev vi sängliggandes i feber. gjorde ingenting efter som edwin då tog ledigt.
Men det lovet tog också slut alldeles förtidigt som alla andra. Så nu hare snart gått en vecka sen man kom hem. Och inte har jag blivit frisk än heller. Men snart så.
Ska nog åka upp dit nästa helg. Hoppas på det. Fall det inte bli tillökning i famlijen just då.
Ska nämligen skaffa hund.
längtar som en tok.
Synd nog så kalvar dom ur sig valparna på fel ställen i länet.
Det blir en riktigt hund (och inte alla negativa ord som sägs om dom) Dom är fina. När jag har en plutt då ska jag visa alla hur söta dom är. Ska ha en långhårig chihuahua valp.
Så då får edwin en liten konkurent. Det är helt otroligt att min pappa var så positiv direkt på det så nu sökar han på rasen själv på blocket. (mamma älskar djur så hon är inte svår övertalad). Därför vårat hus alltid kommer vara ett mini zoo.
Längtar tills jag delar säng med en liten hundvalp.
Gud så jag kommer skämma bort den.  Måste bara hitta den rätta först , den det klickar med. Har inte gjort det riktigt än. Men snart kommer nog din valpen också :).
Ja då äre bara tre veckor kvar tills jag går på lov ingen. Helt underbart. Då blire sälen med famlijen + mormor & Rune. Sen får jag edwin med mig hem och sen åker han dock direkt till norge igen. Men det är bara en vecka så inga problem. Konstig nog så börjar jag bli van att ha honom på distans.
man vänjer sig vid det mesta, tydligen.
har fastnat för en ny låt : snälla , snälla.  (ja hon som alla tycker är dryga och hemsk). Jag tycker hon har vackra ben och berör när hon sjunger och fläschar inte med brösten för hela världen. Ni andra negativa människor får säga vad ni vill.
jag är så trött på allt negativt så att jag kan kräkas.
Vi här i svergie hare för bra för att invånarna ska förstå det. Alltid är det något dom ska gnälla över, är det inte kläder så äre väder. Och är det inte det ja då är man tjock...
Allt för många människor måste verkligen bli sjuka för att kunna uppskatta det dom har. Man måde kunna trycka på "sänd" och så vips har dom en sjukdom på posten som försvinner om två månader. Så får dom lära sig att vara nöjda med det dom har.
"mycket vill ha mer och helvetet blir aldrig fullt" som min mormor altid säger. På tal om mormor firade vi hennes 69 års dag igår. Och jag lärde henne att sms:a.
Typist henne att skriva till sin dotter : ta dig i häcken. Som första sms. Men min mormor är som hon är.
har varit nerstämd till och från dom här två dagarna.  Jag antar det är för att jag har mens. Äckligt mycket mens, hatar o ha sprial. Magont så man kräks och rinner blod ur en så man förblöder.
Men det är tydligen bara dom första månaderna det är så. Sen är problemet över. Hoppas på det.  fast hällre mensvärk än proppa i mig hormoner som gör konstiga saker med kroppen.

mina dag:
gick upp vid nio tiden och slängde mig på datorn för att titta fall det har kommis några nya chihuahua annonser på blocket. Synd nog hade det inte det. Så gick ner och upptäckte att mamma inte var hemma. Så slängde väg ett sms till henne och hon skulle jobba natt. Tråkigt.
Mycket mysigare när hon är hemma. Så åt frukost och kollade tidningen. Sen har jag suttit och sjunigt och dansat lite lätt och gått runt i mina underbara nya klackar :D. Älskar dom. trodde aldrig att jag skuille gilla något som är rosa men man ska vist alltid bli förvånad.
Det var min storlek kvar så kände att dom var menade till mig. Efter som jag har kollat in dom tre gånger tidigare men inte köpt dom. Så köpte dom i måndags. stor shoppade.
det är så skönt att gå runt i kupolen själv. Åkte upp med tetta och satu som också skulle shoppa. Länge sen man såg henne. Men snart så hittar vi nog tillbaka till varandra igen. Vi brukar alltid ha våra perioder.
Längesen sen sisst nu.
Saknar henne.
Saknar Amanda också, så ska nog gå till skolan imorgon bara för att få träffa henne en stund på dagen ialf. Så kan jag få bli lite glad :D.

Men nu ska  jag sluta skriva och städa åt sköldpaddorna o fiskarna. jag har skjutit upp det hela dagen. och kommer nog inte göra det nu heller. Men kanske.

tjooo

RSS 2.0